Zongorálomesküvő

Csomagok

Zongorálomesküvő

Deluxe csomag

Ez a csomag tartalmazza a személyre szabott NAGY NAP csomag elemeit, és az est folyamán a műsor kialakításában és szervezésében való aktív közreműködést. Mit jelent ez?

Szeretnétek a vacsora előtt egy nyitótáncot miközben a zongorán élőben szól a kedvenc keringőtök? Beszédet mond az örömapa? Játékot vezet a vőfély két fogás között? Nosztalgiáznátok egy fényképvetítés keretében? Meglepetést szervez a baráti társaság? A produkciókhoz egyedi élő zenét választhattok, és vállalom, hogy a betanulás és kidolgozás mellett rendszeresen egyeztetek a szereplőkkel, együttműködve az esküvőszervezővel és a helyszínnel, egy kifejezetten a Ti estétekre szabott műsor összeállítása érdekében. 

A műsorba beemelhető saját zongorás produkció a ti, vagy a vendégek bevonásával. Mit szólna a násznép egy improvizációs játékhoz? Vagy ahhoz, hogy Ti ketten zongoráztok velem egy meglepetés számot a násznépnek? Ez lehetséges, és Ti is zongorázhattok néhány alkalmas egyeztetés, és zenei tudás nélkül! A Ti estéteken még jobban fog hangzani!

200.000.- Ft-tól

elérhető